El Cor de Xiquets de la Parròquia de L’Assumpció

Portem, avui, a un cor de xiquets i majors que alegra les misses del diumenge a La Vila Joiosa.

El Cor de Xiquets de la Parròquia de L’Assumpció de la Vila Joiosa és un grupet positiu i molt treballador que fa funcions importants per als menuts i jovens. Dirigit per En. José Llorca, el Cor forma una part important de la meua vida. Ocupa el quart cor de María Teresa Aláez García. Està compós per xiquets i mares que es reunixen, els divendres, pels assaigs i els diumenges per a cantar.

Fan una tasca meravellosa: ensenyar cançons, a tocar la guitarra, socialitzadora per què integra a tothom que vulga cantar, sobretot xiquets, catequitzant per què interpreten cançons religioses impregnades del carisma catòlic. I ja se sap que la lletra s’aprèn millor amb música que si s’obliga a memoritzar.

Presentem als membres del cor

Amés del director, Pipo, i les guitarres, Isa, Guille, Laura i Ricard, canten molts joves i xiquets. Ara s’han afegit de nous i noves cantors. En un principi eren Tomàs, Pili, Ana, María, Ana i Silvia i ara van accedir un grapat de xiquetes menudetes. D’una altra banda, les persones fidels que fan les veus més complicades com Juani, Mª José, Bàrbara, Maruja, Glòria i Raquel. És un grup compacte on tots miren per tots, on la gent riu, canta, balla -si cal, és clar- es diverteixen, i fan berenars.

Però a l’hora de la missa o de les celebracions importants la cosa canvia molt. Al Nadal, per acompanyar les nadalenques. A la missa de Gall on es rep al Fill de Déu amb joia i humiltat. A sembrar estels, el dia vint-i-quatre de desembre al matí, per tota la ciutat, dessitjant a tothom “Bones festes” i repartint estels per tot arreu. O a les comunions, unes de les cerimònies més importants per a un xiquet, durant el mes de maig.

Per a mi és impossible no estimar-me-los. Són gent de cor net i amb una llum diferent, molt brillant, pluricolor, que ofereix, gratuïtament, del seu temps d’esplai i de remanir amb la seua familia per a donar felicitat i cultura a molta gent que, en moltes vegades, ni coneix. Això no es paga ni amb tot l’or del món i, per això, els dedicarè, en diverses ocasions, articles a Estrellas en azul i moltes sorpreses. Sempre seràn poques per a pagar una tasca de generositat que mai no l’havía vista.

Coret
Coret

6 thoughts on “El Cor de Xiquets de la Parròquia de L’Assumpció

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Protected by WP Anti Spam
Translate »